ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποιοι Ρώσοι και όχι μόνο ψάχνουν δωμάτια στην Ελλάδα!!!


- Πρωτοβουλία Ρώσων υπέρ της Ελλάδας και μποϋκοτάζ της Τουρκίας 

Αμόκ αναζήτησης δωματίων στην Ελλάδα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία. 
Όπως σας ενημερώσαμε χθες αποκλειστικά, όλοι οι μεγάλοι Ρώσοι tour operators σταμάτησαν τις πωλήσεις πακέτων στην Τουρκία ( Natalie Τours, Biblioglobus, Tez Tour, Pegas, Anex και Coral ).
Υπενθυμίζεται ότι όπως σας είχαμε ενημερώσει ξανά κατ' αποκλειστικότητα, μετά την πτώση 
του ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, υπήρξαν διερευνητικές επαφές από την πλευρά των Ρώσων για ξενοδοχειακά καταλύματ στην Ελλάδα για τον Δεκέμβρη.
Από χθες λοιπόν μεγάλοι ελληνικοί ξενοδοχειακοί όμιλοι έχουν γίνει αποδέκτες αιτημάτων από Mouzenidis, Biblio Globus, TEZ, Coral και Pegas για επιπλέον δωμάτια για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016.
Βέβαια όλοι οι t.o's εκτός του ομίλου Μουζενίδη, έχουν "μονοκαλλιέργεια" στην Τουρκία, οπότε η ανάγκη εξεύρεσης δωματίων, είναι αδήριτη.
Ο όμιλος Μουζενίδη, βέβαια ως ο μεγαλύτερος t.o. για Ελλάδα στη Ρωσία, θα απορροφήσει την υπερβάλλουσα ζήτηση από την αγορά. 
Ανώτατη πηγή κορυφαίου ξενοδοχειακού ομίλου, είπε στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για το κλίμα των αιτημάτων τα εξής: " Το πρώτο μέλημα των Ρώσων ταξιδιωτικών πρακτόρων τη στιγμή αυτή, είναι η διοχέτευση της κίνησης σε ασφαλείς προορισμούς και η καλυψη των αεροπορικών θέσεων. Χώρες προτεραιότητας είναι η Βουλγαρία, που μπορεί να απορροφήσει το φθηνό κομμάτι της αγοράς, η Ελλάδα για το μεσαίο κομμάτι κυρίως της ζήτησης και η Ισπανία".
Και συμπληρώνει για τις τιμές: "Δεν προσφέρουν αυξήσεις, δεν κάνουν όμως και παζάρια στις τιμές που ζητούν οι ξενοδόχοι". 
Παράγοντες στη ρωσική πρωτεύουσα υπογραμμίζουν με σημασία ότι ακόμη κι αν εξομαλυνθούν απόλυτα οι ρωσοτουρκικές σχέσεις, θα υπάρχει τουλάχιστον για φέτος, η "σκιά" των γεγονότων, όπερ σημαίνει ότι αναμένεται κατρακύλισμα των κρατήσεων των Ρώσων τουριστών στην Τουρκία.
Ήδη το κύμα των Ρώσων που απευθύνεται στα ρωσικά γραφεία για να αλλάξει ή να ακυρώσει το  ταξίδι του, είναι πολύ μεγάλο.
Ειδικά οι ακυρώσεις υπολογίζονται σε ποσοστό 60%!!!.
Στο μεταξύ με ένα άρθρο-κόλαφο για την Τουρκία, η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, Βερονίκα Κρασενίνικοβα, κατηγορεί την Αγκυρα για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού.
Υποστηρίζει πως η Τουρκία δείχνει ότι συντάσσεται με την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους και της διεθνούς τρομοκρατίας και πως η κατάρριψη του αεροσκάφους έδειξε τις προθέσεις της. Καλεί δε σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών. Μάλιστα ζητά από τους ρώσους πολίτες να επιλέξουν την «πανέμορφη Ελλάδα με υπερπλούσια ιστορία και φιλικούς προς εμάς κατοίκους».
Αν ήταν σύμπτωση η κατάρριψη ο Ερντογάν θα έπαιρνε αμέσως τον Πούτιν
«Αν αυτό το γεγονός ήταν μια τραγική σύμπτωση, ο Πρόεδρος Ερντογάν θα έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο τον Πρόεδρο Πούτιν να του ζητήσει συγνώμη και θα διαβεβαίωνε ότι οι αχαλίνωτοι Τούρκοι στρατιωτικοί θα τύχουν της πιο σκληρής τιμωρίας», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Αλλά, όχι. Ο Ερντογάν έτρεξε στο ΝΑΤΟ. Έτρεξε ακριβώς γιατί φοβήθηκε τη ρωσική αντίδραση. Έτρεξε να αναζητήσει υποστήριξη στο στρατιωτικό μπλοκ με το άρθρο 5 για τη συλλογική άμυνα. Αυτό είναι η καλύτερη και επαρκής απόδειξη του ότι και ο Ερντογάν κατανοεί ότι μας χτύπησε πισώπλατα, έτσι όπως ακριβώς χαρακτήρισε τη δράση της Τουρκίας ο Πρόεδρος Πούτιν».
Και όπως εξηγεί, «”πισώπλατα” σημαίνει ότι τα πλήγμα ήρθε από ένα κράτος που το θεωρούσαμε εταίρο μας».
Οι μάσκες έπεσαν
«Οι μάσκες έπεσαν» λέει για την στάση της Τουρκίας και επισημαίνει ότι η ρωσική διπλωματία για μεγάλο διάστημα «έκλεινε τα μάτια» στη διφορούμενη πολιτική της Αγκυρας: «Συζητούσαμε με τον πρωθυπουργό Ερντογάν οικονομικά πρότζεκτ, ανακινήσαμε τον «Τουρκικό Αγωγό». Αλλά αγνοήσαμε τη δράση της Τουρκίας στην Κριμαία, όπου υπέθαλπτε τους Τάταρους» υπογράμμισε.
Η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, σε άρθρο της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει πως αυτή τη θέση η Τουρκία την πήρε πριν από πέντε χρόνια, όταν άρχισε να βοηθά τις ένοπλες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν με στόχο την ανατροπή του νόμιμου Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και ακόμα νωρίτερα, όταν η τουρκική πολιτική ενάντια στη Συρία ασκούνταν με εκρηκτικά μέσα.
Μαριονέττα των ΗΠΑ ο Ερντογάν – Θα τον πετάξουν στο τέλος
Αναφερόμενος στην τούρκο πρόεδρο, η ρωσίδα αναλύτρια προβλέπει ότι «το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί τον Ερντογάν» αλλά για να το κάνει αυτό θα του βάλει «τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι». Οπως υποστηρίζει «η Ουάσιγκτον εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιεί υπόγειες επιχειρήσεις στην Τουρκία για να ανατρέψει τον Ερντογάν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επινόησε να ασκήσει πολιτική σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Ως αντάλλαγμα για τη «συλλογική άμυνα», η Ουάσιγκτον θα πάρει από τον Ερντογάν και ένα και δύο και τρία. Και αυτό θα είναι το τέλος του. Απαξιωμένο τέλος, όπως γίνεται με κάθε αμερικανική μαριονέτα η οποία κάποια στιγμή σκέφτηκε να ακολουθήσει “ανεξάρτητη” πολιτική» καταλήγει.
Ποτέ διακοπές στην Τουρκία – Πάμε στην Ελλάδα που είναι φιλική
«Όσο οι πιλότοι μας, με ρίσκο της ζωής τους, υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ρωσίας στο εξωτερικό μπαίνει θέμα τι θα μπορούσε ο καθένας από μας να κάνει. Να εκφράσει τη δική του κοινωνική θέση αναφορικά με την Τουρκία. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι για να το κάνει», σημειώνει, τονίζοντας: «Πρώτον, δεν μπορεί πλέον ούτε λόγος να γίνεται για διακοπές στα τουρκικά θέρετρα».
«Δεν ξεκουραζόμαστε σε εκείνες τις χώρες που σκοτώνουν τους πιλότους μας. Και δίνουν το έδαφός τους για την προετοιμασία και τη μεταφορά ή και την ανάπαυση των τρομοκρατών. Σκεφτείτε ότι αναπαύεστε σε ένα τουρκικό ξενοδοχείο και στο διπλανό «ξεκουράζονται» κάποιοι κυνηγοί κεφαλών μετά από αιματηρή επίθεση… Πολύ σωστή είναι η απόφαση του «Νάταλι Τουρς» να διακόψει τις πωλήσεις πακέτων στην Τουρκία. Αντί για την Τουρκία μπορούμε να πάμε στην Ελλάδα. Πανέμορφη χώρα, με υπερπλούσια ιστορία και κουλτούρα, με φιλικό προς εμάς λαό», λέει.
Μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα – Ετσι κι αλλιώς παράγονται στην Ελλάδα
«Μπορούμε να πάψουμε να αγοράζουμε ότι γράφει “Παραγωγή Τουρκία”. Για ποιο λόγο να επιδοτούμε εχθρική προς εμάς χώρα; Τα πάντα που παράγονται στην Τουρκία παράγονται και στην Ελλάδα και την Κεντρική Ασία. Η οικονομία ως στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να αναδύεται μέσα από τα κυρίαρχα δικαιώματα του κράτους και του λαού. Δεν μπορεί να δρα διαφορετικά» καταλήγει η Κρασενίνικοβα.

Το άρθρο της Βερονίκα Κρασενίνικοβα είναι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video