ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι υδάτινοι πόροι στο επίκεντρο της ITB Berlin 2016


Στη σημασία που έχουν οι υδάτινοι πόροι για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία θα επικεντρωθεί η 11η Pow-Wow για επαγγελματίες του Tουρισμού, η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα 4.1β, στο πλαίσιο της ITB Berlin 2016.
Μέσα από σειρά διαλέξεων και συζητήσεων θα παρουσιαστούν τα οφέλη των υδάτινων πόρων, η λελογισμένη χρήση και διαχείρισή τους...
Το νερό είναι από τους πλέον πολύτιμους πόρους. Ωστόσο, ορισμένες χώρες τις χαρακτηρίζει η υπεραφθονία νερού, ενώ πολλές άλλες βρίσκονται αντιμέτωπες με την ξηρασία και την έλλειψη νερού ή ζουν με την απειλή των φυσικών καταστροφών από τις πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. 
Με τον τίτλο «Αξία της Γης οι υδάτινοι πόροι - ο μπλε πλανήτης ανάμεσα στην αφθονία του νερού και στην έλλειψη», μια σειρά από διαλέξεις και συζητήσεις θα επιχειρήσουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες γύρω από τον βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμού που προστατεύει τους φυσικούς πόρους. Πολυάριθμες διαδικτυακές εκδηλώσεις θα δώσουν επίσης στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές εξελίξεις. 
Οι εκθέτες μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν on line, στο http://ift.tt/1A9oFFT, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Mariana McGill: m.mcgill@itb-experienceadventure.de. 
H ITB Berlin 2016 θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 9 έως Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Σημειώνεται ότι, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή η έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου είναι ανοιχτή μόνο για εμπορικούς επισκέπτες. 
Το 2015 συνολικά 10.096 επιχειρήσεις και οργανισμοί από 186 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους 175.000 επισκέπτες της έκθεσης, ανάμεσά τους και 115.000 εμπορικοί επισκέπτες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video