ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ΙΤΒ 2016

  
- Ανοικτό, online μάθημα για την αποτελεσματική χρήση των social media στον Τουρισμό

Ένα καινοτόμο online πρόγραμμα για την καλύτερη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον τομέα του τουρισμού, προσφέρεται στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού, του Βερολίνου, ΙΤΒ 2016. 
Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά τους επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ευρύ τουριστικό τομέα με τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κατά τη διάρκειά του θα αναδειχθούν και παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών...
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία διοργανώνεται για πρώτη φορά στο περιθώριο της ΙΤΒ, σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο για τον Τουρισμό (Tourismus Zukunft) και χωρίζεται σε οκτώ μέρη. Το μάθημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία, ανεξάρτητα από το εάν ή όχι ασκούν καθήκοντα διοικητικού στελέχους σε νεοσύστατες εταιρίες ή σε μεγάλες, διεθνείς επιχειρήσεις.
Οι εγγραφές για το Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα ξεκίνησαν από την 1η Οκτωβρίου.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να θέσουν τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σχετικών δοκιμών και μαθημάτων μπορούν θα να αποκτήσουν και πιστοποιητικό.
Μιλώντας σχετικά ο Δρ Martin Buck, αντιπρόεδρος για τον τομέα των Ταξιδιών & Logistics, στη Messe Berlin, λέει: «Τα MOOC (Massive Open Online Course - Μαζικό, Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα) είναι ένα νέο μέτρο κατάρτισης, που επιτρέπει στους συμμετέχοντες, γρήγορα και αποτελεσματικά, να αποκτήσουν πολύπλοκες γνώσεις στο αντικείμενο των social media. Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση των ταξιδιωτικών προϊόντων, και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».
Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις για να παρακολουθήσει κανείς αυτό το online μάθημα. Οι επιμέρους ενότητες μαθημάτων, προσεκτικά διαμορφωμένες, θα απευθύνονται είτε σε προχωρημένους μαθητές, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους, είτε σε αρχάριους.
Θέματα όπως η αφήγηση ιστοριών, το κοινωνικό εμπόριο και οι νομικές παγίδες στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μέρη του προγράμματος. 
Το μάθημα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες διαλέξεις μέσω βίντεο, ενημερωτικό υλικό για τη μελέτη στο σπίτι καθώς και παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών.
Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το σχετικό πιστοποιητικό θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις δοκιμασίες στο τέλος κάθε ενότητας, καθώς και μια τελική δοκιμασία.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι δωρεάν και μπορεί να γίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ift.tt/1VIASYv. Το αντίτιμο για τη χορήγηση πιστοποιητικού είναι στα € 89, ενώ για φοιτητές είναι μειωμένο στα € 49.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ληφθούν μέσω email στο itb-mooc@messe-berlin.de.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video