ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξοικονόμηση ενέργειας σε ξενοδοχεία


Δέκα μελέτες με πολύ ενδιαφέρουσες μεθοδολογίες, καινοτόμες προσεγγίσεις και προϊόντα αιχμής στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 8ου κύκλου του Σεμιναρίου EUREM, το οποίο διοργάνωσε, προ ημερών, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 
Στο πρόγραμμα μελετών συμμετείχαν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Πελοποννήσου και της Ρόδου και μεγάλες παραγωγικές μονάδες από την Στερεά Ελλάδα, μια γνωστή αλυσίδα Super Market, καθώς και ένα Κεντρικό Νοσοκομείο και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δίνεται, συνολικά για τις 10 μελέτες, η δυνατότητα εξοικονόμησης 900.000,00 ευρώ και 5.000 τόνων CO2 ανά έτος, με μία μέση απόσβεση της σχετικής επένδυσης στα 2,8 έτη.
Σημειώνεται ότι, μέχρι το τέλος του 2015 θα πραγματοποιηθεί η εναρμόνιση της Ελλάδας με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ16247 περί ενεργειακών ελέγχων, οπότε οι προαναφερόμενες μελέτες αποκτούν ιδιαίτερη αξία. 
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εδώ και μία δεκαετία έχει διαμορφώσει στρατηγικές δράσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία που μπορεί να προσφέρει ανάσες οξυγόνου στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Το επόμενο σεμινάριο EUREM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video