ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θετικά νέα από την κίνηση τον Οκτώβρη


- Γερμανοί, Άγγλοι και Γάλλοι συνεχίζουν να επιλέγουν την Ελλάδα και τον Οκτώβρη για τις διακοπές τους 
- Ιταλοί και Ανατολικοευρωπαίοι "φρέναραν" την περίοδο αυτή 

Θετικά νέα για την τουριστική κίνηση του Οκτωβρίου "εκπέμπονται" από την Κρήτη και τη Ρόδο.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία των περιοχών αυτών, εμφανίζουν πολύ υψηλές πληρότητες, μέχρι και την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Oι αγορές που επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές και τον Οκτώβρη είναι η γερμανική, η αγγλική και η γαλλική.
Αντίθετα, ξενοδοχεία που υποδέχονται κυρίως Ιταλούς και ανατολικοευρωπαίους, έχουν δρομολογήσει το κλείσιμό τους στις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Μια τέτοια θετική εξέλιξη, θα αποτελέσει σημαντική τονωτική ένεση για τους ξενοδόχους, οι οποίοι "αναγκάστηκαν" να δώσουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις, ακόμη και τον Αύγουστο, ενώ στην κορύφωση της ελληνικής οικονομικής κρίσης, είδαν τις κρατήσεις να υποχωρούν.
Είναι ενδεικτικό ότι μεγάλη αλυσίδα, με παρουσία στους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, μέχρι και την τρίτη εβδομάδα του  Οκτώβρη, στην Κρήτη είναι over..
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Οκτώβρης γέμιζε από Ρώσους κυρίως, οι οποίοι φέτος αποτελούν είδος "εν ανεπαρκεία".
Ως εκ τούτου η εξέλιξη αυτή είναι εξόχως σημαντική, καθώς άλλες αγορές κάλυψαν το κενό αυτό.  
Για να δούμε...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video