ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προ των πυλών το συνέδριο της ΑΒΤΑ στη Μεσσηνία


Μετά από συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Πελοποννήσου Α.Ε., το Costa Navarino της Πύλου επελέγη ως τόπος διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων και δημοσιογράφων (Association of British Travel Agents) που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2015. 
Το ετήσιο συνέδριο της ΑΒΤΑ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως με πλήθος διεθνών προορισμών να διεκδικούν τη διοργάνωσή του κάθε χρόνο. 
Πρόκειται για ένα συνέδριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 500 tour operators, travel agents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα έντυπα της βρετανικής αγοράς. 
Η επιλογή του τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου αποτελεί “ψήφο εμπιστοσύνης” για τον εκάστοτε προορισμό.
Εμπιστοσύνη που συνεπάγεται αύξηση επισκεπτών της τάξης του 25% για τα επόμενα 4 χρόνια από τη φιλοξενία της διοργάνωσης. 
Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Πελοποννήσου Α.Ε., ως επίσημος φορέας υλοποίησης, διοργανώνει ειδική εκδήλωση καλωσορίσματος στην Πύλο για τους συνέδρους της ΑΒΤΑ, τους τοπικούς φορείς και τους δημοσιογράφους. 
Επίσης, για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της διοργάνωσης για την Πελοπόννησο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο βέλτιστων πρακτικών προώθησης προορισμών, με συμμετοχή ειδικών αλλά και προσωπικοτήτων διεθνούς φήμης, που θα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η τριήμερη διοργάνωση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο την προβολή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του προορισμού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video