ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Blue Air ξεκινά δρομολόγια από την Αθήνα προς το Τορίνο και την Κωνστάντζα...


...και αυξάνει τις πτήσεις της προς τη Λάρνακα κατά τη θερινή περίοδο 2016 

Η Blue Air ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για τη θερινή περίοδο 2016, το οποίο περιλαμβάνει 23 νέα δρομολόγια, με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σεζόν. 
Τα δρομολόγια Αθήνα – Τορίνο (αεροδρόμιο Caselle) και Αθήνα – Κωνστάντζα είναι οι δύο νέοι προορισμοί που μπορούν να απολαύσουν οι Έλληνες ταξιδιώτες τη θερινή περίοδο 2016, ενώ και το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα της Blue Air θα ενισχυθεί με περισσότερες πτήσεις. 
Το δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Κωνστάντζα της Ρουμανίας θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2016 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ το δρομολόγιο Αθήνα – Τορίνο θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου 2016, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις. 
Ο Γενικός Διευθυντής της Blue Air, Gheorghe RACARU, δήλωσε: «Το δρομολόγιο Αθήνα –Λάρνακα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την Blue Air. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας στην Ελλάδα και ειδικότερα χάρη στη συνεργασία των εκπροσώπων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Βλέπουμε και νιώθουμε την απόλυτη προσήλωσή τους στην ενίσχυση του έργου του αεροδρομίου της Αθήνας, η οποία μεταφράζεται σε απτά αποτελέσματα. Μπορέσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας τις υπηρεσίες του επιπέδου που ζητούν οι επιβάτες μας, οι οποίοι πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκαν εκδηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας. 
Η Blue Air «ήρθε για να μείνει», όπως αποδεικνύει και η ανάπτυξή μας με τα δύο νέα δρομολόγια και την αύξηση των εβδομαδιαίων συχνοτήτων μας – 4 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Λάρνακα – που ενισχύουν το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα σε 14 συνολικά πτήσεις την εβδομάδα. Η αύξηση του αριθμού των δρομολογίων της Blue Air routes οδηγεί σε ενίσχυση τόσο του στόλου όσο και του αριθμού των εργαζομένων. 
Ο στόλος της Blue Air fleet αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 15 αεροσκάφη, ενώ από τα τέλη Μαρτίου, θα έχει φθάσει συνολικά τα 20 αεροσκάφη τύπου Boeing 737. 
Τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών & Πτητικού Έργου ήταν εκείνα που κυρίως ενίσχυσαν σε ποσοστό άνω του 50% σε σύγκριση με το 2014 το ανθρώπινο δυναμικό της Blue Air, στην οποία σήμερα απασχολούνται 750 εργαζόμενοι. 
Το 2015, η Blue Air επένδυσε σε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου για το προσωπικό «πρώτης γραμμής», καθώς και για τα πληρώματα καμπίνας, με στόχο τη διασφάλιση μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους επιβάτες μας. 
Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας θα ανέλθει το 2015 σε 200 εκ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των επιβατών θα υπερβεί τα 2 εκατομμύρια. Επί του παρόντος, η Blue Air διαθέτει 3 βάσεις στη Ρουμανία και 2 βάσεις στο εξωτερικό, στην Ιταλία και την Κύπρο. 
Ως την επόμενη θερινή περίοδο, η Blue Air θα εξυπηρετεί 65 δρομολόγια στην Ευρώπη.» 
Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: "Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα νέα δρομολόγια και την απόφαση της Blue Air να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2016, προσθέτοντας το Τορίνο και την Κωνστάντζα στις υφιστάμενες συνδέσεις της. 
Η Blue Air που προχωρεί στην αγορά της Αθήνας με εξαιρετικά δυναμικά βήματα, είναι μια εταιρεία που πετά σε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα προορισμών και προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις προς πόλεις της Ρουμανίας, μιας χώρας με στενότατους και σημαντικούς δεσμούς με την Ελλάδα και έντονο το στοιχείο του ελληνισμού σε πολλές πόλεις. 
Ευχαριστούμε την Blue Air, όπως και όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη που είχαμε κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Blue Air προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας.” 
Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τη θερινή περίοδο 2016 έχει ήδη ξεκινήσει, με ναύλους που ξεκινούν από € 27,99*/ ανά σκέλος (* συμπεριλαμβανομένων των φόρων / υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας). 
Τα εισιτήρια της Blue Air διατίθενται online μέσω της ιστοσελίδας www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία. 
Οι προορισμοί της Blue Air για τη Θερινή Περίοδο 2015, για τη Χειμερινή Περίοδο 2015/ 2016 και για τη Θερινή Περίοδο 2016, είναι: 
Από το Βουκουρέστι προς: Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια, Βρυξέλλες, Καστεγιόν, Κατάνια, Κολωνία, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Αμβούργο, Ιάσιο, Λάρνακα, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Λυών, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Μιλάνο (Linate), Νάπολη, Νίκαια, Παρίσι, Ρώμη, Στοκχόλμη, Στουτγάρδη, Τορίνο (Caselle), Βαλένθια. Από το Μπακάου προς: Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Παρίσι, Ρώμη, Στουτγάρδη, Τορίνο (Caselle) Προς Cluj – Napoca από: Δουβλίνο, Λίβερπουλ Προς Κωνστάντζα από: Αθήνα, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Λάρνακα Προς Ιάσιο από: Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Κολωνία, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη Προς Λάρνακα από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κωνστάντζα Προς Σιμπίου από: Κολωνία, Στουτγάρδη Προς Τορίνο (Caselle) από: Αθήνα, Μπάρι, Κατάνια, Ίμπιθα, Λαμέτσια Τέρμε, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μινόρκα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video