ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επέκταση της περιόδου πτήσεων της Easyjet στην Ελλάδα...


...λόγω και των προβλημάτων στη Βόρειο Αφρική


Σε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Τουρισμού στην Ελλάδα βρίσκεται η EasyJet, ώστε να επεκτείνει την περίοδο των πτήσεών της προς τους ελληνικούς προορισμούς. 
Με την επέκταση αυτή σκοπεύει να αντισταθμίσει το αρνητικό αντίκτυπο που είχαν οι φετινές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία, η ζήτηση για την οποία έχει μετατοπιστεί στα θέρετρα της Βόρειας Μεσογείου.
Η EasyJet επιθυμεί τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που σήμερα λειτουργούν από Μάιο έως Σεπτέμβριο να δέχονται πελάτες από το Μάρτιο μέχρι και το Νοέμβριο. 
Η περιφερειακή διευθύντρια Ηνωμένου Βασίλειου, Sophie Dekkers, δήλωσε στο Bloomberg ότι η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει αρχικά για τον επόμενο χρόνο, να γίνουν επεκτάσεις έως τον Οκτώβριο.
«Δεν μπορούμε να στείλουμε επισκέπτες εκεί, αν δεν υπάρχουν ανοικτά ξενοδοχεία και εστιατόρια, και από την άλλη κι αυτά δεν πρόκειται να ανοίξουν, αν δεν έρθουν τουρίστες. Επομένως είναι κάτι σαν την «κότα με το αυγό» είπε. 
Η EasyJet διέκοψε τις πτήσεις της προς Monastir, το μοναδικό προορισμό της στην Τυνησία, μετά την τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία 38 ανθρώπων στο θέρετρο του Sousse τον Ιούνιο, μόλις λίγους μήνες μετά από μια ακόμη επίθεση στο Εθνικό Μουσείο Bardo στην Τύνιδα που είχαμε περισσότερους από 20 νεκρούς. 
Στο μεταξύ τα ταξίδια στις άλλες χώρες της Βόρειας Αφρικής, έχουν αρχίσει και "ανακάμπτουν", με πολύ αργούς ρυθμούς ωστόσο «Υπάρχει πολύ περισσότερη αναταραχή σε μέρη όπως η Αίγυπτος και η Βόρεια Αφρική από ό, τι έχουμε δει», δήλωσε η Dekkers.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video