ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιτυχημένη η παρουσία του LoveGreece.com στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels


Εξαιρετικά επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του LoveGreece.com, η πλατφόρμα του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων, στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels. 
Το φετινό συνέδριο των Design Hotels που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα συνέδεσε την αγάπη και τη δεξιότητα ενός δημιουργού για την τέχνη του, με την αγάπη του ξενοδόχου να παρέχει αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες, ενώ κράτησε στο επίκεντρο των ομιλιών αυτό που βρίσκεται στην καρδιά της Ελληνικής κουλτούρας, την έννοια «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ». 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το LoveGreece.com παρουσίασε τους ανθρώπους του, έκανε επαφές με ξενοδόχους του δικτύου και δημοσιογράφους όπως τον Christoph Amend, αρχισυντάκτη της εφημερίδας Die Zeit και τον Tyler Brule, ιδρυτή του Wallpaper Magazine και Monocle, προώθησε και τοποθέτησε τα προϊόντα των παραγωγών και των designers στην σκηνή αλλά και σε στρατηγικά σημεία προβολής, και είχε σημαντική παρουσία στο συνέδριο στο Μουσείο Μπενάκη αλλά και στο Welcome Event που έλαβε μέρος στο Ζάππειο.
Ανάμεσα στους ταλαντούχους επιχειρηματίες που παρουσιάστηκαν μέσα από το LoveGreece.com ήταν οι: *Νικόλας & Μάνος Σμυρλάκης με τα παραδοσιακά λικέρ «Finest Roots», *Θάνος & Πάνος Κλουτσινιώτης με τη σειρά προϊόντων «Ladolea”, *Θεανώ Πετρίδου, Σέργιος Φωτιάδης & Φίλιππος Φωτιάδης του γραφείου We Design με μια γκάμα χρηστικών αντικειμένων της σειράς “Greece Revisited”, *Έλενα Σύρακα με αντιπροσωπευτικά κοσμήματα της συλλογής “Nour”, *Λίλα Κούρτη γαστρονομική σύμβουλος της εταιρίας Trikalinos με τη βραβευμένη σειρά προϊόντων “GREY MULLET BOTTARGA”, *Κωνσταντίνος Δάϊνας και Στέφανος Λοίζος με το “MASTIQUA” το μεσογειακό ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο. 
Ο Project Director του LoveGreece.com Βασίλειος Μπαρτζώκας, δήλωσε: “Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων που περιλαμβάνουν την προώθηση των χαρισματικών Ελλήνων, δημιουργών και επιχειρήσεων, που προβάλει το lovegreece.com στο παγκόσμιο δίκτυο των μελών του club των DESIGN HOTELS, τα οποία ανήκουν στο portfolio της Starwood. 
Τα DESIGN HOTELS ήρθαν στην Ελλάδα και την στήριξαν έμπρακτα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Δημιουργική σκηνή μέσα από τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού event, και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.” 
Το LoveGreece.com ιδρύθηκε το 2013 από την Τζίνα Μαμιδάκη, πρόεδρο του ιδρύματος Γ & Α Μαμιδάκη, ως μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. 
Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα δραστήριο αλληλεπιδραστικό φόρουμ και να συμβάλλει με τις δράσεις του στην αύξηση της ζήτησης για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video