ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίκεντρο της τουριστικής και περιφερειακής ανάπτυξης το τρίπτυχο Philoxenia, Hotelia & Polis


Ο παλμός της εγχώριας και της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας χτυπά στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, οι οποίες διοργανώνονται από τις 12-15 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με την 10η Polis, που συγκεντρώνει συμμετοχές από όλο το φάσμα της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά. 
Η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Ηotelia ενισχύουν τον επαγγελματικό τους χαρακτήρα και φέτος αναβαθμίζονται, προσελκύοντας πάνω από 100 hosted buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 30 χώρες.
Από την πλευρά της η Polis έχει την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Η παράλληλη διεξαγωγή των εκθέσεων Philoxenia, Hotelia και Polis αποτελεί ευκαιρία για παρουσίαση όλων των εγχώριων τουριστικών προορισμών, καθώς και των νέων τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων της σύγχρονης ξενοδοχειακής βιομηχανίας. 
Ενισχυμένος είναι και ο διεθνής χαρακτήρας των εκθέσεων με εκθέτες από την Τουρκία, Βουλγαρία, Τυνησία, Αίγυπτο, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, ΠΓΔΜ, Ινδονησία, Κύπρο, Τσεχία και Σλοβακία. 
Η έκθεση Hotelia φέτος επεκτείνεται σε νέες κατηγορίες εκθεμάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των επαγγελματιών, που σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο και ειδικότερα με την εστίαση και καφεστίαση. 
Στο πλαίσιο αυτό εστιάζει στο έπιπλο-διακόσμηση (design & renovation), στις υπηρεσίες τεχνολογίας και ασφάλειας (technologies) και στον εξοπλισμό υγιεινής και καθαρισμού (clean & maintain). Στις παράλληλες εκδηλώσεις των τριών εκθέσεων συμπεριλαμβάνεται το συνέδριο της Philoxenia “Destination Thessaloniki”, το οποίο έχει ως θέμα τον προορισμό Θεσσαλονίκη, όπου θα εξεταστούν στοχευμένες μορφές τουρισμού, που υπόσχονται ανάπτυξη 365 ημέρες το χρόνο. 
Ακόμη στο πλαίσιο της Ηotelia ξεχωρίζει η διοργάνωση του DPOINT Hotel Village, που είναι αφιερωμένο στο σχεδιασμό, διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων, του Coffee Point, που εστιάζει στην τέχνη του bartending και του Bar Point, το οποίο επικεντρώνει στην τέχνη του cocktail. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν τα DPOINT Conferences, δηλαδή ένα πρόγραμμα ομιλιών με θέμα την ανακαίνιση και το σχεδιασμό ξενοδοχείων, καθώς και επιχειρήσεων εστίασης. 
Στην έκθεση Polis εκπρόσωποι από τις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν καλές πρακτικές για διάφορα επίκαιρα θέματα της αυτοδιοίκησης. Να σημειωθεί τέλος ότι η Philoxenia προσφέρει πολλαπλές λύσεις στους εκθέτες, είτε για μεγάλους, είτε για μικρούς (mini booth) άρτιους αισθητικά χώρους, οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video