ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Έλληνες travel bloggers ανακαλύπτουν το Bergamo


Θοδωρής Κουμέλης - 27 Οκτώβριος 2015, 09:24

Οι bloggers με βάση την Αθήνα, θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους ανακαλύπτοντας τις Άνω και Κάτω κωμοπόλεις του Bergamo, την γαστρονομία της περιοχής, την φιλοξενία, και διάφορες εκδρομές σε κοντινές αποστάσεις από την πόλη, όπως τα χωριά Lovere, Clusone και Scanzorosciate.


Δύο μέλη του Travel Bloggers Greece έλαβαν μέρος σε μία περιήγηση, με σκοπό να ανακαλύψουν το Bergamo, έναν ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο προορισμός της Ιταλίας, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση απευθείας πτήσης από την Αθήνα.

Η Ελεάννα Γιαννοπούλου του blog Lace and Macarons, όπως και η Marissa Tejada του blog My Greece, My Travels, προσκαλέστηκαν από τον οργανισμό Visit Bergamo για να επισκεφθούν τα καλύτερα αξιοθέατα της βόρειας ιταλικής πόλης και των χωριών που την περιβάλλουν.

Μαζί με άλλους 10 εκλεκτούς bloggers, οι οποίοι έχουν βάση σε πόλεις της Ευρώπης από τις οποίες η RyanAir προσφέρει απευθείας πτήση για Bergamo, έφτασαν στον προορισμό τους, 40 χλμ. έξω από το Μιλάνο. Το Bergamo βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπειων του Bergamo, στην γραφική περιοχή Lombardy. 

Οι bloggers με βάση την Αθήνα, θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους ανακαλύπτοντας τις Άνω και Κάτω κωμοπόλεις του Bergamo, τη γαστρονομία της περιοχής, την φιλοξενία, και διάφορες εκδρομές σε κοντινές αποστάσεις από την πόλη, όπως τα χωριά Lovere, Clusone και Scanzorosciate.

Τα μέλη του Travel Bloggers Greece έχουν λάβει αρκετές προσκλήσεις για ταξίδια εξοικείωσης από τότε που η επαγγελματική ομάδα δικτύωσης καθιερώθηκε στις αρχές του 2015. Στα πλαίσια της προώθησης των διαφόρων περιηγήσεων, εστιατορίων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων στην Αθήνα, η ομάδα του TBG bloggers έχει ταξιδέψει στην Κέα, τη Ζάκυνθο, αλλά και στο “χειροποίητο” χωριό φιλοξενίας, το Montanema Handmade Village, κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα. Το αποτέλεσμα κάθε χορηγημένου ταξιδιού εξοικείωσης είναι οι αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, οι περιγραφές των ταξιδιωτικών εμπειριών όπως και οι ζωντανές φωτογραφίες αυτών, και η διάδοση τους, κάτι το οποίο έχει συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Οι Travel Bloggers Greece είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα δικτύωσης travel bloggers που εδραιώθηκε στην Ελλάδα. Τα μέλη απαρτίζονται από Έλληνες αλλά και ομογενείς, οι οποίοι έχουν ως βάση την Ελλάδα, και οι οποίοι γράφουν και προωθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της.
- See more at: http://ift.tt/1HceIr3


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video