ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ταξιδέψτε στις ακριβότερες πόλεις του πλανήτη!

Ταξιδέψτε στις ακριβότερες πόλεις του πλανήτη!

Ταξιδέψτε στις ακριβότερες πόλεις του πλανήτη!
Ενώ η Σιγκαπούρη έχει ανακηρυχθεί ως το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να ζει κανείς, σε μία άλλη έρευνα εξετάστηκε ποιες είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για την ίδια ομάδα ανθρώπων.
Όχι μην πάει το μυαλό σας στη Νέα Υόρκη, ούτε στο Λονδίνο και φυσικά δεν είναι το Παρίσι. Δεν αναφέραμε τυχαία αυτές τις τρεις πόλεις, καθώς είναι οι... συνήθεις ύποπτοι της ακρίβειας σε αντίστοιχες λίστες. Και όχι μην είστε πονηροί δεν υπονοούμε ούτε την Αθήνα μας.
Η έκπληξη μας έρχεται από την Αφρική, αφού σε έρευνα για το κόστος των συνθηκών διαβίωσης που διενήργησε η συμβουλευτική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Mercer's, νικήτρια στην ακρίβεια αναδείχθηκε η πρωτεύουσα της Αγκόλα, Λουάντα. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας η Λουάντα είναι η πιο ακριβή πόλη για τους υπαλλήλους, όπου το μηνιαίο ενοίκιο διαμερίσματος ενός υπνοδωματίου στο κέντρο της μπορεί φτάσει τα 3.500 δολάρια , ενώ η αγορά ενός τζιν ξεπερνά τα 120 δολάρια.
Πολλοί μπορεί να εκπλήσσονται που η Λουάντα είναι πιο ακριβή από το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο, που φιγουράρουν συνήθως στις τρεις πρώτες θέσεις των ακριβότερων πόλεων του κόσμου, αυτή, όμως, είναι η τρίτη χρονιά που η Λουάντα έχει τοποθετηθεί στο νούμερο ένα της λίστας.
Υπεύθυνη για τη θέση αυτή είναι η πετρελαϊκή βιομηχανία της Αγκόλα που αντιπροσωπεύει το μισό του ΑΕΠ της χώρας.
Οι top 10 πιο ακριβές πόλεις είναι οι εξής:
-Λουάντα- Αγκόλα
-Χονγκ Κονγκ- Κίνα
-Ζυρίχη- Ελβετία
-Σιγκαπούρη- Σιγκαπούρη
-Γενεύη- Ελβετία
 
-Σανγκάη- Κίνα
-Πεκίνο - Κίνα
-Σεούλ- Νότια Κορέα
-Βέρνη - Ελβετία
-Ντζαμένα- Τσαντ
ΠΗΓΗ : TRAVELSTYLE


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video