ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair στη Philoxenia 2015Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων συμμετοχών του στον θεσμό της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia, o όμιλος Μουζενίδη (Mouzenidis Group Holding) συμμετέχει στην 31η Philoxenia, η οποία σήμερα άνοιξε τις πύλες της.
Σε ένα εντυπωσιακό stand 120 τ.μ. στο περίπτερο 15, θέση 32, οι συνολικά 18 εταιρίες και δραστηριότητες που απαρτίζουν τον όμιλο Μουζενίδη έχουν προετοιμαστεί να υποδεχτούν το ενδιαφερόμενο κοινό και έναν σημαντικό αριθμό επαγγελματιών του τουρισμού, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο... Ο όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της 20ετούς λειτουργίας του σημείωσε μία θεαματική ανάπτυξη, δραστηριοποιείται, μέσω των εξειδικευμένων εταιριών του, σε όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού. 
Με αμιγώς διεθνή προσανατολισμό και με νέα γραφεία στη Δυτική Ευρώπη, έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 πόλεις του κόσμου, με τα στελέχη του να ξεπερνούν τους 3.000 έμπειρους επαγγελματίες. 
Η αυτοδυναμία που χαρακτηρίζει τον όμιλο, εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και την ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. 
Κορυφαία εταιρία του ομίλου αποτελεί η ιδιόκτητη αεροπορική εταιρία Ellinair, η οποία συστήθηκε το 2013 και από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2015 εξυπηρέτησε περισσότερους από 300.000 επιβάτες, πραγματοποιώντας 3.000 πτήσεις, σε 35 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Την Παρασκευή 13/11 και ώρα 17:00 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, ο κ. Ιωάννης Μουζενίδης, πρόεδρος της Ellinair, θα παρουσιάσει την εταιρία και το νέο πτητικό της πρόγραμμα για το 2016. 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση των εορταστικών προγραμμάτων της εταιρίας Mouzenidis Travel και των νέων προορισμών για την περίοδο Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια., ενώ μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρα και πολλές εκπλήξεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video