ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην International Luxury Travel Market το Νότιο Αιγαίο


Μ. Παπαβασιλείου: «Η ILTΜ αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας» 

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συμμετάσχει στην έκθεση Ιnternational Luxury Travel Market (ILTM) που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στις Κάννες, με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία καθώς και την προσέλκυση ενός κοινού υψηλών απαιτήσεων στα νησιά μας. 
Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου τονίζει πως, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, υπάρχουν πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία ενισχύουν το τουριστικό προφίλ του κάθε τόπου.
«Η International Luxury Travel Market αποτελεί το κατάλληλο μέρος δικτύωσης για την ανάδειξη του τουριστικού προφίλ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός, εάν θέλουμε να φέρουμε στην περιοχή μας την ελίτ από κάθε τουριστική αγορά. 
Δίνουμε την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν το προϊόν τους και μέσα από αυτό ν` αναδείξουμε την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στα νησιά μας», συμπλήρωσε με έμφαση η κα. Παπαβασιλείου. 
Η ILMT χαρακτηρίζεται από τον αποκλειστικά business to business χαρακτήρα της, τις προεπιλεγμένες από τους ίδιους τους εκθέτες και συμμετέχοντες συναντήσεις με luxury buyers, απ' όλο τον κόσμο. 
Υπολογίζεται δε ότι τουλάχιστον 1.300 buyers θα συμμετάσχουν στην έκθεση η οποία είναι κλειστή στο κοινό και δέχεται ως εκθέτες αποκλειστικά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων. 
Από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες ανταποκρίθηκαν συνολικά 30 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στο κάλεσμα συμμετοχής της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας (το 2014 συμμετείχαν 6 ξενοδοχεία).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video