ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται οι επαφές με τους Ρώσους στην Κρήτη


Την ευκαιρία, λόγω των διεθνών συνθηκών, να ευνοηθεί ο τουρισμός της Κρήτης προσπαθεί να αξιοποιήσει το νησί, μέσω συναντήσεων του Περιφερειάρχη με τον γ.γ. του ΕΟΤ και του Ρωσικού τουριστικού οργανισμού ΤΕΖ Tour. 
Η Κρήτη, που τη σεζόν που πέρασε έχασε μερίδιο από την αγορά της Ρωσίας, σε ό,τι αφορά τους τουρίστες, θέλει να προσελκύσει ξανά τους Ρώσους επισκέπτες, προβάλλοντας όχι μόνο το δίπτυχο "ήλιος - θάλασσα", αλλά και τον πολιτισμό, την κουλτούρα, την κρητική κουζίνα και την ιστορία του νησιού. 
Η τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης και η ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης με έμφαση στη Ρωσία βρέθηκε στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο και τους εκπροσώπους του Ρωσικού τουριστικού Οργανισμού ΤΕΖ Tour. 
Στις συναντήσεις στην Περιφέρεια συμμετείχαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο ιδιοκτήτης της TEZ Tour Αλεξάντερ Βούρτιν, ο διευθύνων σύμβουλος της TEZ Ελλάς Δημήτρης Χαριτίδης, ο γενικός διευθυντής της ΤΕΖ Ελλάς Μανόλης Απλαδενάκης, ο διευθυντής του ΕΟΤ στη Μόσχα Πολύκαρπος Ευσταθίου, και ο Διευθυντής του ΕΟΤ- ΠΥΤ Κρήτης Αριστείδης Στρατάκης.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτόρων και ο εντεταλμένος σύμβουλος Μ. Βαμιεδάκης εξέφρασαν την αναγκαιότητα, ότι, θα πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες για την έκδοση visa σε Ρώσους τουρίστες που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, και σε αυτό θα συμβάλλει η στελέχωση-ενίσχυση με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή των προξενείων μας ιδιαίτερα στη Ρωσία αλλά και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Ανατολικές χώρες.
Σε αυτό συμφώνησε και ο γ.γ. του ΕΟΤ ο οποίος ανέφερε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να εκδίδονται οι visa σε συντομότερο χρόνο, ενώ τόνισε ότι αποτελεί εθνικό στόχο η ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας με την Ρωσία και τις άλλες Ανατολικές χώρες.
Στη συνάντηση με τα διευθυντικά στελέχη της ΤΕΖ Tour, ο Περιφερειάρχης Κρήτης παρουσία και του γ.γ. του ΕΟΤ, επεσήμανε ότι η Κρήτη είναι ένας ασφαλής, ποιοτικός τουριστικός προορισμός, και το νησί μας προσφέρεται για διακοπές καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της TEZ Αλεξάντερ Βούρτιν και οι Ρώσοι πράκτορες ανέφεραν ότι για τους Ρώσους τουρίστες πρώτος τουριστικός προορισμός είναι η Κρήτη σε επίπεδο Ελλάδας, τονίζοντας ότι τους δυο λαούς τους συνδέουν θρησκευτικοί, ιστορικοί, πολιτισμικοί δεσμοί.
Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι τις ημέρες αυτές η ΤΕΖ tour πραγματοποιεί στη Χερσόνησο το ετήσιο Work Shop όπου συμμετέχουν 320 μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες της Ρωσίας που θα προωθήσουν το τουριστικό μας προϊόν ενόψει της νέας σεζόν.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video