ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού για την οποία σας ενημερώσαμε χθες!!!


- Συντονισμός Ενεργειών Υπουργείου Τουρισμού, EOT, Περιφερειών - φορέων για το 2016 

Με στόχο τον καθορισμό συντονισμένων δράσεων προώθησης και συμφωνιών σε εθνικό επίπεδο για τη νέα χρονιά , πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, στο υπουργείο Τουρισμού σύσκεψη υπό την προεδρία της Αν. Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά, με τον ΕΟΤ, τους εκπροσώπους των 13 Περιφερειών και των φορέων του τουρισμού, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. 
Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων: 
- Η έναρξη στοχευμένων δράσεων από τον Ιανουάριο του 2016, για την άμβλυνση της εποχικότητας. Ειδικότερα, αποφασίστηκε η επέκταση της τουριστικής περιόδου από 1 Μαρτίου και έως και τις 30 Νοεμβρίου στις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών που το επιτρέπουν.
Για την εφαρμογή των δράσεων, θα υπάρχει στενή συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τις περιφέρειες. 
- Ειδικές δράσεις, μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα, στην αγορά της Ρωσίας. 
Στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους Ελλάδος- Ρωσίας (2016), συμφωνήθηκε να υπάρξουν στοχευμένες δράσεις για τη σταθερή διείσδυση του ελληνικού τουρισμού στην ρωσική αγορά, με στόχο την άντληση μεσοπρόθεσμων οφελών. 
Παράλληλα, το υπουργείο Τουρισμού και το υπουργείο Εξωτερικών συνεργάζονται για την εξασφάλισης της ταχείας και αποτελεσματικής έκδοσης βιομετρικής βίζας για τις εκτός Σένγκεν χώρες. 
Επίσης, το υπουργείο Τουρισμού αναμένει τις προτάσεις των περιφερειών και των φορέων για κοινές δράσεις προώθησης για το 2016.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video