ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης μέσω της Turkish Airlines


Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, η Turkish Airlines σε συνεργασία με το The Travel Company και το Marketing Greece διοργάνωσε FAM trip, φιλοξενώντας ταξιδιωτικούς πράκτορες από τα 8 μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου, την Αθήνα και το Ναύπλιο.
 Κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την Πλάκα. Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη διαμονή τους στην Ελλάδα, αφού γνώρισαν τις ομορφιές της χώρας και βίωσαν τη λεγόμενη «ελληνική φιλοξενία».
Σε συνέχεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της χώρας, έτσι ώστε να πουλήσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στη Σιγκαπούρη. 
Στόχος αυτού του ταξιδιού ήταν οι πράκτορες της Σιγκαπούρης να έχουν μία σύντομη «γεύση» της ελληνικής φιλοξενίας, να γνωρίσουν δύο από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, καθώς επίσης να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με την Turkish Airlines. 
Mιλώντας σχετικά, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines είπε: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώσουμε αυτό το FamTrip και να φιλοξενήσουμε ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Σιγκαπούρη, μιας και τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα. Η συμβολή της Turkish Airlines υπήρξε καθοριστική, καθώς με τις πτήσεις της από και προς τη Σιγκαπούρη, συμβάλλει στο να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δυο χώρες».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video