ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Papadakis" restaurant in Athens - Greece

A  popular restaurant in the heart of Athens
Ένα δημοφιλές εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας
Grigoris and Lygia Maliotis, Argyro Barbarigou, Popi and Phivos Nicolaides enjoying the warm hospitality and the friendly atmosphere.
Ο Γρηγόρης και Λυγία Μαλιώτη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Πόπη και Φοίβος Νικολαΐδης απολαμβάνουν τη ζεστή φιλοξενία και τη φιλική ατμόσφαιρα.
Papadakis restaurant is situated on the steps leading uphill towards Lycavitos in Kolonaki and is easily accessible in walking distance from Sintagma square in Athens.
Το εστιατόριο "Παπαδάκης" βρίσκεται στα ανηφορικά σκαλιά που οδηγούν προς το Λυκαβηττό, στο Κολωνάκι και σε κοντινή απόσταση από την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
The owner of the restaurant, Argyro Barbarigou is one of the top chefs in Greece who use creatively her cooking talent, knowledge and imagination in preparing excellent tastes.
Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σεφ στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί δημιουργικά το ταλέντο, τη γνώση και τη φαντασία της στην παρασκευή απίθανων γευστικών απολαύσεων.
Papadakis Restaurant, is probably the best seafood restaurant in Athens city center and one of the best in Greece. At the entrance of the restaurant, Grigoris Maliotis.
Το εστιατόριο Παπαδάκης είναι ίσως το καλύτερο εστιατόριο με θαλασσινά στο κέντρο της Αθήνας και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Στην είσοδο του εστιατορίου ο Γρηγόρης Μαλιώτης.
The main menu is almost entirely focused on seafood. We tried the delicious octopus simmered in a honey and along with an amazing salad.
Το κυρίως μενού αποτελείται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από θαλασσινά. Εμείς δοκιμάσαμε το νόστιμο χταπόδι σιγοβρασμένο με μέλι με μια υπέροχη σαλάτα.
Popi and Phivos Nicolaides and Lygia and Grigoris Maliotis enjoying a delicious lunch and excellent time.
Η Πόπη και Φοίβος Νικολαΐδης με τη Λυγία και Γρηγόρη Μαλιώτη απολαμβάνουν ένα νόστιμο γεύμα.
 
The Greek TV chef Argiro Barbarigou who is running successfully her well-established seafood restaurant in Kolonaki, exchanging ideas with Dr. Grigoris Maliotis, senior manager of Cyprus Broadcasting Corporaton (CBC).
Η τηλεοπτική σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία λειτουργεί με επιτυχία το καταξιωμένο της εστιατόριο θαλασσινών στο Κολωνάκι, ανταλλάσσει απόψεις με τον ανώτερο διευθυντή του ΡΙΚ, δρ Γρηγόρη Μαλιώτη.
Grigoris and Lygia andMaliotis together with Argyro Barbarigou and Popi Nicolaides, having a great time!
Ο Γρηγόρης και Λυγία Μαλιώτη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Πόπη Νικολαΐδου περνώντας υπέροχα!
The euphoric sensation upon tasting amazingly delicious food, in the eyes and the smiles of Lygia Maliotis and Popi Nicolaides, having in the middle Argyro Barbarigou.
Η αίσθηση, της ευφορίας μετά την κατανάλωση εκπληκτικά νόστιμου φαγητού, φαίνεται στα μάτια και στο χαμόγελο της Λυγίας Μαλιώτη και της Πόπης Νικολαΐδου, έχοντας στο μέσο την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
 
Read more about Argyro Barbarigou   Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, διαβάστε περισσότερα. 
Greek Cuisine is an International Phenomena and it’s not just about souvlaki and moussaka.
Hear what the Goddess of Greek Cuisine has to share!
                                                            Read here: Argiro Barbarigou  
Η Ελληνική Κουζίνα είναι ένα διεθνές φαινόμενο και δεν αφορά μόνο το σουβλάκι και το μουσακά. Ακούστε τι έχει, να σας πει η Θεά της Ελληνικής Κουζίνας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!   


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video