ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φέτος το καλοκαίρι πηγαίνουμε όλοι μαζί διακοπές με την BOOKINGOLASENA 

Η bookingolasena.grείναι μία νεοφυής ιδέα (starts up idea)  καινοτόμα στον  χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ξεκίνησε την εφαρμογή αρχές του 2016 και  ουσιαστικά θέλει να επενδύσει στο online travel.

Θέλει να γίνει  ταυτόσημη της αναζήτησης αεροπορικής υπηρεσίας  και να γίνει ο leader της online  ελληνικής τουριστικής αγοράς συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή, μεγάλη προϊοντική βάση, ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση και εκτεταμένη εξειδίκευση χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου εφαρμογές  

Η bookingolasena.grέχει ως όραμα την   επένδυση  σε τεχνολογίες αιχμής, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Σκοπός της εταιρείας είναι να  δραστηριοποιηθεί  με άλλες τοπικές καταλήξεις του bookingolasena.gr  σε άλλες 6 χώρες όπως Γερμανία  Ηνωμένες Πολιτειες, Ηνωμένο Βασιλείο,  Γαλλία, Ιταλία, και  Κίνα.

Τι κάνει η μηχανή αναζήτησης bookingolasena


 •   βοηθάει τον πελάτη για καλύτερη σύγκριση τιμών  ταξιδιωτικών υπηρεσιών .
 •   βοηθάει  τον πελάτη όταν βρεί την προσφορά που τον  ενδιαφέρει, να τον συνδέσει με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό πρακτορείο για να κάνει την κράτησή απευθείας με απόλυτη ασφάλεια (χωρίς μεσάζοντες για να επιτευχθεί η  χαμηλότερη τιμή). 
 • βοηθάει  τον πελάτη να βρεί τα  φθηνότερα ΙΧ αυτοκίνητα  ,ξενοδοχεία  και να  κάνει online την κράτηση του  με μεγάλη ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια .
 •  βοηθάει τον πελάτη να βρεί με καταπληκτική ευκολία και λεπτομερή ενημέρωση την καταλληλότερη για αυτόν  κρουαζιέρα και να την κλείσει online  με απόλυτη σιγουριά .
 • Για πρώτη φορά ένα site δίνει την δυνατότητα επιλογής  ταξιδιωτικού  πακέτου εκδρομών  με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα  είτε αεροπορικώς είτε οδικώς .
 • βοηθάει  τον πελάτη να  κάνει online την κράτηση του και  με χαμηλού κόστους εταιρείες όπως η Rayan air & Easy jet  με απόλυτη ασφάλεια .
 • βοηθάει τον πελάτη να κάνει online check in να βρίσκει όλες τις προσφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο  και  αφορούν την έννοια ταξίδι .
 •  βοηθάει τον πελάτη να έχει επίκαιρη πληροφόρηση πάνω στις νέες τάσεις ,νέα ταξιδιωτικά προϊόντα και  νέες τεχνολογίες .
 • είναι το πρώτο ταξιδιωτικό site που διευκολύνει τον ταξιδιώτη  με κάθε μέσο και τρόπο να εκδώσει και την ανάλογη ασφάλεια  ταξιδιού με μηδαμινό κόστος
 • βοηθάει τον ταξιδιωτικό πράκτορα να εκδώσει online  ταξιδιωτική ασφάλιση για ένα η περισσότερους πελάτες του  ακόμα και για  groups.
 • Για πρώτη φορά ο πελάτης μέσω της εφαρμογής TRAVEL &WIN θα έχει επιστροφή χρημάτων με ποσοστιαία σχέση  πάνω  στην αγορά της υπηρεσίας πού έχει κάνει αρκεί μόνο να έχει κάνει την εγγραφή του στο site .
 • είναι από τα λίγα που παρέχουν  τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο. 

http://ift.tt/1NMoINm
                                                              Μπείτε τώρα και κερδίστε !


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video