ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Πράγα σε μια μέρα

Αν βρίσκεστε στην Πράγα για μία μέρα, κάντε την οργανωμένη ξενάγηση για να δείτε τα σημαντικότερα στην πόλη!
 
Θα δείτε το κάστρο της Πράγας και την αλλαγή της φρουράς, την γέφυρα του Καρόλου, την εβραϊκή συνοικία, την κεντρική πλατεία και το αστρονομικό ρολόι, την πλατεία Wenceslas, τον καθεδρικό ναό St Vitus, το σπίτι που χορεύει, την παλιά πόλη, το εθνικό θέατρο, και άλλα πολλά.
  Η γέφυρα του Καρόλου
 Η πλατεία Wenceslas
 Η κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης

Το αστρονομικό ρολόι
 Μια συναγωγή στην Εβραϊκή συνοικία
 Καθεδρικός ναός St Vitus
 Το σπίτι που χορεύει

 
Στο εκπληκτικό κάστρο του 9ου αιώνα, μετά την ξενάγηση, θα φάτε στο Jizdarna, ένα εστιατόριο με μοναδική θέα στην πόλη. Το μενού περιλαμβάνει τρία πιάτα τσέχικης κουζίνας και ποτό. 
Το τουρ γίνεται με λεωφορείο και έμπειρο ξεναγό και είναι  ιδανικό για όσους θέλουν σε λίγες ώρες να απολαύσουν την Πράγα. 
 
Στην τιμή περιλαμβάνονται το φαγητό και η κρουαζιέρα στον ποταμό Vltava. τα πολύ θετικά επίσης το γεγονός ότι το λεωφορείο περνά από όλα τα κεντρικά ξενοδοχεία για παραλαβή. 
Η ξενάγηση γίνεται καθημερινά όλο το χρόνο στις 10 το πρωί και διαρκεί 7 ώρες. Για κρατήσεις πατήστε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Πράγας θα βρείτε εδώ.

Advertisement


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video