ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Γύρισαν" οι αφίξεις τον Απρίλιο...


- Η Αθήνα "σώζει" την παρτίδα 
- Εκτός από Ρόδο, Σαντορίνη, Άραξο, Καλαμάτα, Κάρπαθο και Σάμο, οι υπόλοιποι προορισμοί κινήθηκαν αρνητικά 
- "Δύσκολος", ίσως δυσκολότερος και ο Μάϊος 
- Μεγάλες μειώσεις για Κω, Μύκονο, Κεφαλονιά. 

Μικτά συναισθήματα δημιουργούν τα στατιστικά στοιχεία για την κίνηση των αεροδρομίων της χώρας, στο πρώτο τετράμηνο του 2015, που ανακοίνωσε ο ΣΕΤΕ. 
Σταχυλογώντας τα στοιχεία, μπορούν να εξαχθούν τα ακόλουθα συμπεράσματα: 
- Η χώρα εξακολουθεί να πουλάει, παρά την απίστευτα αρνητική εικόνα που εκπέμπει προς τα έξω, με τις παλινωδίες της κυβέρνησης 
- Η αύξηση της κίνησης ολοένα και μετριάζεται. 
- Ο Απρίλης ήταν ο πρώτος μήνας που η χώρα, εκτός Αθήνας, έκλεισε με αρνητικό πρόσημο, -3%. 
- Η Αθήνα συνεχίζει να "ανεβαίνει" με αύξηση 21% τον ΑΠρίλη και 27% στο τετράμηνο 
- Στο τετράμηνο οι αφίξεις σε επίπεδο χώρας αυξήθηκαν κατά 17,5% και τον Απρίλη κατά 6,6%.
Πιο αναλυτικά, την ανάσχεση του μέχρι τώρα αυξητικού ρυθμού αποτυπώνουν οι διεθνείς αφίξεις του Απριλίου στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας.
Ο μέσος όρος αφίξεων τον μήνα που πέρασε περιορίστηκε σε ποσοστό ετήσιας αύξησης 6,6%, με 707.486 επισκέπτες από 32,2% τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο τετράμηνο η άνοδος μετριάστηκε σε ποσοστό 17,5%, με 1.519.481 επισκέπτες, ενώ στο τρίμηνο ήταν 28,8%. Η Αθήνα φαίνεται να πρωταγωνιστεί καθώς διατηρεί τη δυναμική της με άνοδο 21,3% τον Απρίλιο και 27% στον τετράμηνο. Ωστόσο χωρίς το ποσοστό της Αθήνας οι αφίξεις στα περιφερειακά αεροδρόμια τον Απρίλιο μειώθηκαν κατά 3%.
Τα περισσότερα αεροδρόμια είχαν αρνητικό πρόσημο τον προηγούμενο μήνα, εκτός από τη Ρόδο (5,8%), τη Σαντορίνη (93,3%), τον Αραξο (37,6%), την Καλαμάτα (17,7%), τη (Σάμο 33%) και την Κάρπαθο (1.694%).
Αυξήσεις παρουσιάζουν οι αφίξεις στη Θεσσαλονίκη (13,7%), στη Ρόδο (2,7%), στα Χανιά (8%), στη Σαντορίνη (97,5%), στην Καλαμάτα (9,4%), στην Κέρκυρα (1,1%), στον Αραξο (37,6%), στη Σάμο (33%) και στην Κάρπαθο (1.696%).
Αντίθετα, μειώσεις καταγράφονταο σε Κω (23,1%), Ηράκλειο (1,4%), Ζάκυνθο (3,2%), Μύκονο (31,1%), Κεφαλονιά (14,3%), Ακτιο (50,2%), Σκιάθο (100%), Καβάλα (19,5%) και Μυτιλήνη (7,2%).  
Δείτε τα στοιχεία αναλυτικά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα... 
Ας ελπίσουμε ότι θα δοθεί επιτέλους λύση στο μαρτύριο του Ταντάλου, στο οποίο υποβάλλεται η χώρα και οι πολίτες της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video