ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πετάει προς Μαυρίκιο η Eurowings


Καταπληκτικές παραλίες, φανταστικές περιοχές για καταδύσεις και παρθένα φύση – το νησιωτικό κράτος του Μαυρίκιου στον νοτιοδυτικό Ινδικό Ωκεανό είναι ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς της Ασίας. 
Από τις αρχές Μαΐου της επόμενης χρονιάς, αυτός ο διηπειρωτικός προορισμός θα είναι προσβάσιμος άνετα και οικονομικά από την Κολονία/Βόννη με την Eurowings. Οι πτήσεις για Μαυρίκιο είναι άμεσα διαθέσιμες προς κράτηση. 
Στις 5 Μαΐου της επόμενης χρονιάς, η Eurowings θα εγκαινιάσει μια εβδομαδιαία πτήση προς το νησί. Ένα αεροσκάφος τζετ μακρινών αποστάσεων τύπου Airbus A330 θα πετάει από την Κολονία/Βόννη προς το διεθνές αεροδρόμιο Grand Port του κεντρικού νησιού του συμπλέγματος, κάθε Πέμπτη στις 17:05 και θα φτάνει την επόμενη ημέρα στις 06:55 τοπική ώρα.
Η πτήση επιστροφής προς τη Γερμανία με Eurowings θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή στις 08:35 τοπική ώρα. Το τζετ θα προσγειώνεται βάσει προγράμματος στην Κολονία την Παρασκευή στις 18:25. Οι επιλογές πτήσεων της νέας Eurowings αυξάνονται διαρκώς όπως φαίνεται και από την προσθήκη αυτού του νέου προορισμού. Οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων αναχωρούν από την Κολονία/Βόννη αλλά υπάρχουν και εξαιρετικές πτήσεις ανταπόκρισης για διηπειρωτικούς προορισμούς από και προς το Αμβούργο και το Βερολίνο/Τεγκέλ.
Η Eurowings θα αρχίσει τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων τις επόμενες εβδομάδες αρχικά με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A330-200 από την Κολονία/Βόννη. Το νέο πρόγραμμα της Eurowings περιλαμβάνει συνολικά έξι διηπειρωτικούς προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο 2015/2016, μεταξύ αυτών δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Πλάτα, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), στην Ταϋλάνδη (Πουκέ, Μπανγκόγκ) και στο Ντουμπάι.
Από την καλοκαιρινή περίοδο του επόμενου έτους η προσφορά πτήσεων θα διευρυνθεί και με άλλους προορισμούς, μεταξύ αυτών και ο Μαυρίκιος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video