ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φήμες για εξαγορά της Transaero από την S7


- Διαψεύδουν οι κρατικοί φορείς
- Μείζον θέμα τα χρέη της εταιρίας, τα οποία φτάνουν τα 260 δισ ρούβλια 
- Η Aeroflot αποκλείει οποιαδήποτε εμπλοκή της

Έντονες φήμες κυκλοφορούν στη Ρωσία για προσπάθεια εξαγοράς της Transaero από την εταιρία S7, της Σιβηρίας. 
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαψεύδουν τις φήμες αυτές, ωστόσο αξιωματούχοι της S7, επιμένουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όπου κι αν είναι η αλήθεια, τα χρέη και οι πιστωτές της Τransaero, έχουν σίγουρα τον πρώτο, αν όχι και τον τελευταίο λόγο στην εξέλιξη της ιστορίας αυτής.
Από την πλευρά της η Aeroflot διαψεύδει ξανά οποιαδήποτε προοπτική εμπλοκής της στην χρεωκοπημένη εταιρία, χωρίς να αποκλείει ωστόσο την πώληση της εταιρίας σε άλλον ενδιαφερόμενο. 
Μάλιστα, φέρεται ο CEO και συνιδιοκτήτης της S7 Vladislav Filev υπέγραψε χθες συμφωνία για την αγορά από τον μεγαλύτερο μέτοχο της «Transaero" Alexander Pleshakov τουλάχιστον τοy 51% των μετοχών της αεροπορικής εταιρείας.  
Το ποσό της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκε, αλλά σύμφωνα με τον κ Pleshakova, η τιμή του πακέτου ήταν "πολύ μεγαλύτερη από ένα ρούβλι" και "θα ικανοποιήσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».
Σύμφωνα με Vladislav Filev, οι μέτοχοι της S7 «έχουν ένα σχέδιο για να εξομαλύνουν τις σχέσεις της με τους πιστωτές Transaero, αλλά λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά

Νεότερα σε λίγο!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video