ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση εργασίας της Έλενας Κουντουρά με τον υπουργό Πολιτισμού

Η λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων με διευρυμένο ωράριο από την αρχή της τουριστικής περιόδου και το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς επίσης θέματα που αφορούν και σχετίζονται με τη νέα τουριστική περίοδο του 2016, συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχαν οι δύο αρμόδιοι υπουργοί Πολιτισμού και Τουρισμού, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
Η κα. Κουντουρά συζήτησε με τον κ. Μπαλτά, για τα σχέδια έναρξης λειτουργίας νέων αρχαιολογικών χώρων, όπως στο Ραμνούντα του Μαραθώνα, καθώς και για πρωτοβουλίες σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων και τη δυνατότητα εκπτώσεων στην προαγορά τους από τα τουριστικά γραφεία... 
Συζητήθηκε επίσης, η ανάγκη έγκαιρης λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων με διευρυμένο ωράριο, από την αρχή της τουριστικής περιόδου, καθώς και προτάσεις πολιτιστικών δράσεων για την προώθηση και προβολή των city-break τουριστικών προορισμών. 
 Τέλος, αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό νέου νομοθετικού πλαισίου για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών και την προστασία των επιχειρήσεων, καθώς και για την προσέλκυση ξένων οπτικοακουστικών παραγωγών, ως μοχλός ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Ελλάδας και της τόνωσης της οικονομίας μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video